Birthe Møller Petersen den 13-10-2017
    Nyt login til ForældreIntra

Forældre vil fra 1. oktober 2017 få mulighed for at benytte forældre-UNI-login til at logge på ForældreIntra i Distrikt Øst (Nordstjernen og Frydenstrand).

Med ét forældre-UNI-login kan man logge på de forældre-tjenester, der giver mulighed for det. Det gælder bl.a. MinUddannelse, hvor man kan følge barnets/børnenes elevplaner – og ForældreIntra, hvis man har børn på forskellige skoler.

Ved oprettelse af kode til forældre-UNI-login skal der bruges NemID. Herefter skal man kun finde sit NemID frem, hvis man har glemt sin adgangskode.

Se hvordan du opretter forældre-UNI-login ved at følge linket.

Per Nielsen den 05-10-2017
    Det er nu du skal ansøge, hvis du vil optagelsesprøve til Talentsportsklasserne!

Det er muligt at søge ind, hvis man nu går i:
    6. klasse – Optages i august 2018
    7. klasse – Optages enten i januar 2018 eller august 2018
    8. klasse – Optages enten i januar 2018 eller august 2018

Læs meget mere i den vedhæftede fil, hvor du også kan se en tidsplan for forløbet.

Bemærk: Der kommer ikke en optagelsesprøve til foråret, så det er nu du skal ansøge.

Birthe Møller Petersen den 19-09-2017

Kære forældre til børn i Distrikt Øst

Frederikshavn kommune har i samarbejde med skolerne udarbejdet strategi og handleplan for ordblinde børn i Frederikshavn kommune;

Dysleksi – alles ansvar. (vedhæftet)

Samtlige personaler har i 2017 været på kursus i dysleksi.

Der er løbende kurser for ordblinde børn og tilbud til forældrene omkring brugen af læsecomputer.

I kan altid kontakte kontakt/klasselærer, hvis I har spørgsmål i den forbindelse.

Med venlig hilsen ledelsen i distrikt Øst

• 25-10-2017
    Skole-/ hjemsamtaler 9.K · NO9K

Afdelinger i Skoledistrikt Øst

Klik på et af billederne for at finde aktuelle informationer om den eneklte afdeling.